Dazenval

Dit project is ontwikkeld in samenwerking met de klant. De bedenker bezocht Heku Kunststoffen destijds met een slakom, een beschuitbus en een doorgezaagde cola fles. Middels deze eigen creatie op schaal, werd er gevraagd of wij hier een vertaalslag in konden maken. Deze losse producten zorgden uiteindelijk voor een succesvol eindproduct.

De val bestaat uit 3 gevacuümvormde delen. De trechter en de bovenkap zijn middels bajonetsluitingen eenvoudig op elkaar te draaien. De dazenval is gemaakt van het PET-G materiaal. Dit vanwege de hoge slagvastheid, maar natuurlijk ook vanwege de transparantie.

Kortom, een pracht product dat samen met de bedenker ontwikkeld is.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!