Meedenken loont

Wat uw vraag ook is, de medewerkers van Heku Kunststoffen denken maar al te graag mee over een innovatieve oplossing! Of het nu gaat om een product van 100 x 100 mm of 1900 x 1400 mm, wij hebben alles in huis om dit voor u te verwezenlijken.

Betrokkenheid
Wij denken het liefst altijd met u mee. Waarom? Voorgaande projecten wijzen uit dat, wanneer wij eerder bij het proces betrokken worden, er veel tijd en geld kan worden bespaard. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat een tekening meerdere keren op en neer zal gaan, maar ook sluipen er minder snel fouten in het project.

Testen is de oplossing
Ook ontvangen wij regelmatig de vraag of met een bepaald materiaal een product of mal te vormen is. In veel gevallen zien wij het uitvoeren van een test als de ideale oplossing. Door iets te testen kan er worden achterhaald of een bepaald materiaal inzetbaar is, maar ook worden er op deze manier foutieve gegevens uit een tekening gehaald.

Samenwerken
Samen met de klant puzzelen we door tot het gewenste eindproduct. Een goede samenwerking is hierbij een onmisbare factor. Naast dat we onze klanten optimaal adviseren op het gebied van slimme oplossingen, is onze samenwerking binnen de medewerkers tevens van groot belang. Zodra er een specifieke klantvraag binnenkomt, denkt iedere medewerker op alle mogelijke manier mee.

Tevens nemen wij, indien gewenst, divers werk uit handen. Hierbij kunt u denken aan de ontwikkeling van artikelnummers, het tot in detail afwerken van een product, maar ook op het gebied van kostenbesparing proberen wij altijd het onderste uit de kan te halen.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!