HEKU Kunststoffen BV • T +31(0)13 509 2400 • info@heku.nl

Meedenken

Meedenken loont

Deze duomallen bevatten 2 ‘gespiegelde’ producten uit de automotive industrie. De productiekosten worden vermindert door de gecombineerde verwerking.

Bij uitlevering wordt het product na vorming doormidden gezaagd en afgewerkt. Het product wordt altijd in tweetallen geleverd.

In het algemeen is de afmeting 1900x1400mm groot genoeg daar handeling, transport en montage een groter product bemoeilijken en er dan gekozen wordt voor een gedeeld product.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!