Lamp

Deze lamp van formaat is een sterk staaltje vakmanschap. Met een lengte van 80cm en het perfecte sluitwerk van de voet (met de bolvorm en de lijmverbindingen) is dit product uit eigen initiatief een echte uitdaging geweest.

Het uiteindelijk product is niet verkocht, maar juist ontwikkeld voor het 25 jarig jubileum van Heku Kunststoffen. Er werd destijds namelijk gezocht naar originele aankleding voor in onze expeditie ruimte. Al met al een geslaagd project, en nog steeds te bewonderen op locatie!

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!