Assemblage

Ook levert Heku Kunststoffen volledig geassembleerde producten. Wij verlijmen, kitten of lassen alle voorkomende kunststoffen. Tevens kunnen de producten indien gewenst voorzien worden van scharnieren, kunststof bevestigingsmaterialen of gewoon mechanische verbindingen.

Heku Kunststoffen neemt ook dit werk dan volledig uit handen. Tevens is het hierbij noodzakelijk dat alle onderdelen op exact dezelfde plek worden bevestigd. Ook hiervoor bedenken de medewerkers van Heku de meest innovatieve oplossingen.

Alles is mogelijk
Steeds vaker ontvangen wij de vraag om producten volgens assemblage verder af te werken. Op dit gebied is dan ook van alles mogelijk. Heku Kunststoffen ontzorgt u graag waar mogelijk. Het niveau van afwerken kan variëren van het plaatsen van stalen beugels tot het opschuren van een productdeel (omdat hier uiteindelijk de kit geplaatst zal worden).

Plaatsbepaling
Om dit alles te kunnen realiseren hebben we bij Heku Kunststoffen hiervoor een speciale ruimte ingericht. In deze ruimte hebben onze medewerkers allerlei materialen en gereedschappen ter beschikking. Ieder product heeft namelijk zijn eigen unieke plaatsbepaling nodig.

Ook hier verzinnen we wat op bij Heku Kunststoffen. In deze handarbeidruimte hebben onze medewerkers van alles ter beschikking om de uiteindelijk plaatsbepaling te realiseren. Hierbij kunt u denken aan een houten plaatje, die er uiteindelijk voor zorgt dat een beugel op de juiste plaats wordt bevestigd.

Kortom, waar behoefte aan is vullen wij voor u in!

 

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!