HEKU Kunststoffen BV • T +31(0)13 509 2400 • info@heku.nl

Poly Methyl Meth Acrylaat (PMMA)

PMMA is in de volksmond beter bekend als acrylaat en plexiglas. PMMA wordt met name in de reclamewereld veelvuldig gebruikt omdat het materiaal een perfecte lichttransmissie, kleurechtheid en kleuruitstraling heeft. Het materiaal is één van de minst krasgevoelige kunststoffen.

Soortelijke massa is circa 1,2 g/cm3.
Gebruikstemp. tussen -40 en +85°C

Standaard is het materiaal niet zelfdovend.

Het materiaal is verkrijgbaar in vele kleuren en verkrijgbaar in twee kwaliteiten:
• gegoten PMMA is nagenoeg spanningsvrij en heeft uitstekende optische kwaliteiten. Door met name de variërende dikte in de plaat is deze minder goed te vacuüm-vormen
• geëxtrudeerd PMMA is veel beter te vacuümvormen doch is minder spanningsvrij.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!