Ufo 1&2

Wie kent ze niet. De welbekende UFO snoepjes. Voor deze snoepfabrikant ontwikkelde Heku Kunststoffen de mal. Een aluminium mal om precies te zijn. De mal is gebaseerd op een door derden aangeleverde CAD tekening. Binnen ons bedrijf is de tekening vervolgens gecontroleerd en waar nodig wat bijgeschaafd.

Aansluitend werd er door de klant een extra custom made oplage aangevraagd. Het UFO snoepje met daarin een kompas verwerkt, wat diende als symbool voor het uitstippelen van een positieve toekomst.

Ook deze opdracht wordt gekenmerkt door zijn bijzondere vormen. De kunststof vorm is geklonken met een popnagel en door Heku verder geassembleerd.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!