HEKU Kunststoffen BV • T +31(0)13 509 2400 • info@heku.nl

Flexibel Elastisch

Dit is gemaakt op basis van TPV (thermoplastic vulcanizate) en SEBS (Styrene Ethyrene Butylene Styrene). Dat het vacuümvormbaar is en UV bestendig is voor Heku en haar klanten het grote voordeel. Op dit moment kunnen wij het materiaal alleen nog maar verkrijgen met een maximale dikte van 2 mm. Toepassingen zien wij in afsluit kappen, geluidsdemping zoals binnenspatborden, verpakking voor kwetsbare producten enz. Dit nieuwe materiaal zal zich in de toekomst nog moeten bewijzen maar onze verwachting hierin is hooggespannen.

Kleur/oppervlakte
Antraciet, mat, licht gestructureerd
Soortelijke massa circa 1,12 gcm3
Gebruikstemperatuur tussen -50 en +80°C
Weer en UV bestendig
100% recyclebaar
Helaas is het niet zelfdovend maar wel goed bestand tegen synthetische oliën.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!