Kunststof prototype

Voordat u uw kunststofproducten definitief laat produceren, is het soms nodig dat u een kunststof prototype laat maken. Zo kunt u zien of het ontwerp naar uw wens is en kunnen er eventuele wijzigingen worden aangebracht. Op deze manier worden kosten bespaard als er onjuistheden aan het product blijken te zijn. Voor kunststof vacuümgevormde producten kunt u terecht bij een gespecialiseerd bedrijf.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van (vacuümgevormde) kunststofproducten. Met een kunststof prototype bieden wij u de kans om het product eerst te keuren alvorens wij het definitief voor u gaan produceren. Hiervoor hebben wij vele jaren ervaring en beschikken we over medewerkers die durven mee te denken. Daarnaast is er een goed en modern machinepark in ons bedrijf aanwezig!

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@heku.nl, u kunt ons bellen op het nummer 013-50 92 400, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook een bezoek brengen aan onze website http://www.heku.nl/.

Voor verdere informatie over onze diensten kunt u op de volgende pagina's terecht:
Kunststof - Vacuumvormen - Kunststofplaat