Structuurrol

De structuurrol die u hier ziet is een project van Roos uit Bladel. Zij kwamen bij ons met een specifiek probleem. De rol moest uiteindelijk een x aantal kilometers tussenstrook creëren tussen twee rijbanen. Normaal gesproken gebeurde dit met matten, maar in dit geval liep de weg bol.

Deze structuurrol is gegoten van PU hars voor het figureren van natte beton. Maar daarnaast ook volledig met de hand gemaakt. Denk hierbij aan het handmatig verwerken van de sleuven zodat de rol repeterend uit komt.

Voor de mal is in een PU schuimblok het contra op een creatieve manier uitgesneden in de goede ronding met een perfecte aansluiting van het waalformaat. Door de typische ronding wordt een bolvormige strook betonband verkregen, die in de wegenbouw wordt toegepast als een speciale bermverharding of rammelstrook.

Door deze nieuwe toepassing op een bestaande machine van de klant te monteren, zijn de mogelijkheden in design minder beperkt.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!