Milieubak

Dit project is een volledig eigen ontwikkeling vanuit Heku. De milieubak is niet alleen een product dat wij zelf hebben ontwikkeld, maar ook zelf zijn gaan verkopen.

Het idee achter de milieubak is om een schonere omgeving te creëren. In een dorp, stad of wijk. Er past een normale vuilniszak in en de bak kan worden gemonteerd aan een verkeerspaal. Met deze achterliggende gedachte is de milieubak dan ook ontwikkeld.

De milieubak is een hoog product met scharnierende onderdelen. Een kritisch punt bij dit soort producten is dat een minimale dikte op elk onderdeel 'over moet blijven'. De uit 8 onderdelen bestaande milieubak is door Heku ontwikkeld en geassembleerd.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!