Mona

Tijdens dit project ontvingen we een bijzondere vraag. Toetjesfabrikant Mona wilde namelijk een mooie eyecatcher voor op het hoofdkantoor van Friesland Campina. De vraag vanuit hen was als volgt: ‘’Is het mogelijk om een volledige muur te bedekken met onze Mona toetjes?’’ ‘’Wij gaan hier direct mee aan de slag’’ was daarop ons antwoord.

Om een strakke uitstraling te verkrijgen voor de Mona toetjes, is er gekozen voor negatief vormen. Wat in dit geval een nadeel was, was dat er van dik materiaal uitgegaan moest worden om toch een redelijke bodem over te houden.

Deze mal is uiteindelijk gebruikt voor wandversiering en lampenkapjes.

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!