Cradle to cradle

Al onze materialen die niet tot het geleverde eindproduct behoren worden door ons verzameld en voor recycling aangeboden. Wij werken middels een principe dat uitgaat van de optimale benutting van de aanwezige grondstoffen met een minimale verspilling. Denk hierbij onder andere aan het scheiden van afval in de werkplaats.

Afval scheiden en verkleinen
Het scheiden van afval wordt binnen Heku Kunststoffen erg serieus genomen. Naast dat iedere materiaal wordt gesorteerd, maken wij ook al het restafval zo klein mogelijk. Op deze wijze proberen wij zoveel mogelijk afval in een krat aan te bieden. Wat natuurlijk ook beter is voor milieu, door besparing qua brandstof.

Kortom, Heku Kunststoffen probeert iedere dag zo goed mogelijk te recyclen!

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!