Rooster

Een eenvoudig uitziend rooster, maar schijn bedriegt. De benodigde mallen bestaan namelijk uit zeer smalle "kwetsbare" stroken staal die ondersteund worden door een stevige omkadering. Dankzij veel goed denkwerk vanuit onze medewerkers, werd er ook voor deze mal een passende oplossing gevonden.

Het rooster is onderdeel van een touringcar. Het geheel staat schuin opgesteld om een goede afwatering van het rooster te bewerkstelligen.

Naast de ontwikkeling was er bij dit project ook de vraag naar afwerking. De afwerking van de roosters heeft deels met de hand en deels met de CNC plaatsgevonden.

Dit product was voor ons een uitdaging waar we nog steeds trots op zijn!

Klaar om meer te ontdekken?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Het Proces

Of wij uw idee aangeleverd krijgen vanaf een schets, een mondeling toegelicht idee of een electronische-file, wij zijn binnen ons bedrijf in staat het gehele proces tot een succes te maken. Vanaf het idee tot het daadwerkelijke kunststof eindproduct.

Onze vacuümvormafdeling met een 4-tal uiterst moderne, computergestuurde vacuümvormmachines is in staat van kunststofplaatmateriaal met een dikte van maar liefst 16 mm en een maximaal formaat van 1900 x 1400 mm tot een product te vervormen. Het product kan hierbij in het midden ook nog eens 1000 mm hoog zijn!