pand-heku

Geschiedenis

Het bedrijf is opgericht door Peter Hendrikx op 1-12-1980. De naam HEKU is afgeleid van Hendrikx Kunststoffen.

Allereerst zijn we gestart met de productie van polyesterproducten. Vanaf 1983 is er de afdeling thermoplasten bijgekomen en de eerste vacuümvorm machine aangeschaft.

In 1988 is HEKU verhuisd van Hapert naar Hooge Mierde waar we nu nog steeds gevestigd zijn. Het vacuümvorm gebeuren is steeds meer uitgebreid en sinds 1-1-1998 hebben we de afdeling polyester overgedaan aan een collega bedrijf. Dit omdat wij in de nabije toekomst verwachten dat specialisatie (in de kunststofbranche) en meer klantgerichte leveringen met de daarbij behorende kwaliteit steeds meer een "must" zal worden.

Na een 5-tal jaren ervaring bij een ander bedrijf te hebben opgedaan is de zoon van Peter, Daan, in 2004 in dienst gekomen bij HEKU. Inmiddels heeft Peter een stapje terug gedaan en is Daan de directeur van ons mooie bedrijf.

“Het enige dat telt is het eindresultaat.”

― Daan Hendrikx

Bedrijfspresentatie

Maatwerk is bij HEKU al ruim 3 decennia standaard en we helpen u graag bij u het maken van de juiste keuzes. Vacuümtechniek is onze passie. Met deze techniek maken de mooiste eindproducten. Van sporttoestel tot producten voor de vuilniswagen: wij leveren zeer uiteenlopende producten voor verscheidene afnemers. Wat kunnen we voor u betekenen? Indien u contact opneemt, bespreken wij graag vrijblijvend de veelzijdige mogelijkheden. We horen graag van u!